EKKO XVII

Ekkofestivalen 2020 skjer!

I år blir det en noe annerledes variant av EKKO enn hva vi originalt hadde planlagt. Dette utgjør en forskjell på hva vi kan få til å booke på grunn av restriksjonene rundt smittevernet. Vi jobber med restriksjonene for å se hva vi får til å presentere.

Følg med for mer informasjon om årets utgave av Ekkofestivalen her!

Les mer

EKKO x VVV

I samarbeid med Vill Vill Vest presenterer vi tre artister under årets VVV, 24–26 september: han gaiden, Psycheek og Kim Dürbeck!

Les mer

Korona

Vi er for tiden stengt ned pga Korona. Vi oppdaterer våre sider med fremtidige arrangement så snart vi har ny informasjon. Ta vare.

Les mer

Nytt år, ny festival, ny nettside

Vi er godt i gang med planleggingen av Ekko nr. 17 - vår søttende festival i rekken, hold av datoene 27-31.oktober. Vi oppdaterer også nettsidene våre, sjekk innom for de første dryppene av festivalprogrammet og nytt utseende på nettsider. I mellomtiden har vi selvsagt et tett program med konserter utover våren.

Les mer

Bergen Lights klubbkveld med HC Gilje og Sansibar

17.1: Sansibar (FIN) spiller et live-set med sin erke-finske nyspinn på klassisk elektro på åpningsfesten til Bergen Internasjonale Lysfestival, Bergen Lights, hvor den anerkjente norske lyskunstneren HC Gilje fremfører sin laserkonsert «Radiant» live tidligere på kvelden.

Les mer

2019

Aleksi Perälä, Astrid Sonne, Carla Dal Forno, Ceephax Acid Crew, Deathprod, Dj Ibon, Dj Marcelle, Dj Nobu, Giant Swan, Kim Ann Foxman, Lindstrøm, Sassy 009, Sugai Ken, Toxe, Volvox & Maurice Fulton var noen av artistene Ekko fikk til Bergen i løpet av 2019.

Les mer

Camila Fuchs

Den elektroniske popduoen Camila Fuchs spiller på Ekkofestivalens etterfest fredag 15. november, samme kveld med Bjørn Torske, Asel, Arthur Hureau & Lydgalleriets utstilling med Amber Ablett. Camila Fuchs fra Mexico & Munich har vokaler som minner om tidlig Björk og Karin Dreijer over langstrakte elektroniske pulser som knitrer og glitcher, resulterende i vakker, hypnotiserende musikk.

Les mer

KOMMENDE KONSERTER & KLUBBKVELDER